🚛 doručení ZDARMA při objednávce nad 1500,-

Bon air - Kufry American Tourister

bonaiir
 

 

Kufry Bon Air. Který se Vám líbí nejvíc?

Kufry od American Tourister jsou to nejlepší s čím se můžete setkat u výběru kufru. Na dovolenou s rodinou či přáteli, ale samozřejmě i pro jednotlivce. Kufry od této značky splňují všechny normy pro pohodlné cestování.  Vyhnete se problému na letišti při kontrole, protože disponují kvalitním TSA zámkem. Díky expanderu si kufr v případě potřeby prostě rozšíříte a tím tak zvětšíte celkový objem kufru. Nemusíte se bát, že by se s kufry nedalo při plném zaplnění manipulovat, disponují totiž čtyřmi 360° kolečky, které umožní hladký a snadný pohyb.

Nezáleží na tom, jestli dáte přednost klasice nebo raději zvolíte pestrou barvu. Důležité je správně vybrat velikost a nebo zjistit zda chcete látkový či skořepinový kufr (v této kolekci se budeme bavit o skořepinových).

 

 

final clanek bon air kostkaJe to na Vás
 

Volbou vhodného barevného provedení můžete nejen zdůraznit přednosti zvoleného outfitu, ale také potlačit jeho případné nedokonalosti. Nezapomínejte na velikost, obecně platí, že příruční zavazadlo smí na palubu přímo do letadla, a proto jich v této velikosti máme na výběr hned několik.

Kromě klasické černé barvy jsou vhodné na letní období například odstíny oranžové, žluté či modré. Praktičnost prostoru uvnitř kufru, dodá vašemu oblečení řád a přehlednost, více si řekneme níže.

Pokud přece jen toužíte po pestřejších barvách, zkuste něco výraznějšího jako třeba červenou nebo tyrkysovou, tak si zajistíte že váš kufr bude na letišti prostě nepřehlédnutelný.

Nezapomínejte však na pravidlo „vezmi si jen tolik, kolik uneseš“.

 

 

 

 

kosticka clanek 1

 

 

  

O prostor a organizaci se bát nemusíte

Pokud chcete mít vše po otevření kufru po ruce a zároveň zabránit samovolnému pohybu uložených věcí, tak jste na správném místě.

Zacvakávací gumové natahovací popruhy společně s uzavíratelnými kapsami na zip Vám zajistí dostatečnou bezpečnost při manipulaci s kufrem.

Víc prostoru? Není problém, rozepnete zip a můžete pokračovat s ukládáním dále.

 

 

 

 

Bezpečný lehký a odolný? Vše splňuje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zpět do obchodu